14 de setembre del 2015

Vols fer l'Scrump de ganxet?


L'Scrump és la nina vudú de la Lilo, la protagonista humana de Lilo & Stitch, un film de Disney de l'any 2002. La pel·lícula és un himne a la tolerància davant de la diferència, valor que simbolitza especialment l'Scrump, que aterreix les nenes de l'illa.


Crec que vaig decidir convertir l'Scrump en amigurumi quan vaig comprar el color 404 del fil de cotó Nilo 22, de la casa Lanas Stop. 


En realitat, si ja has fet ossets, conillets o altres amigurumis no té cap secret: un cap més aviat gros, un cos en forma de pera, i uns braços i unes cames que s'hi adiguin.


La clau és evidentment el somriure, que he brodat també amb fil de cotó, i els accessoris: botons de quatre forats i d'uns 2 cm de diàmetre, un de negre i un de blau marí, i un llacet, en aquest cas de vellut de color rosa pal.

Sí que m'he permès versionar la resta d'accessoris, que he substituït per uns petits cors per donar al meu Scrump un punt encara més naïf.

18 comentaris:

  1. Bon dia. És problema meu el no poder veure el patró del cap i el cos o és que no està escrit?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara ho acabo de comprovar i al PDF hi ha el patró complet. Si vols, escriu-me a descabdello@gmail.com i te l'envio per correu electrònic.

      Elimina
  2. Qué bonito. con lo que le gusta a mi niña esa peli, creo que lo voy a hacer. ME encanta cómo te quedó. Muchísimas gracias por compartir el patrón.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias. Y sí, si tienes en casa a una fan de la peli creo que le encantará Scrump en versión amigurumi.

      Elimina
  3. hello. i'm trying to get your cute pattern, but cant find the link to it. could you please e-mail it to me at jhaubrick@yahoo.com? thanks very much. :D

    ResponElimina
  4. could you please email me the pattern too? ucanhasit@gmail.com

    thank you :)

    ResponElimina
  5. can you send me the english pattern please? sarahanceliasastrasuteja@ymail.com
    thank you

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi, Sarah. The pattern is not avalaible in English, only in Catalan. I recommend you try the Google Translator. If you have any question just contact me via email (descabdello@gmail.com) and I'll help you.

      Elimina
  6. Buenas noches. Doy de México y quisiera tejer este proyecto. No lo tienes en español por favor? Muchas gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Ana. Pues lo siento pero el patrón sólo está disponible en catalán. Sin embargo, yo creo que no tendrás ninguna dificultad para entenderlo. También puedes probar con el traductor de Google, que es genial. Y si no te aclaras escríbeme a descabdello@gmail.com. Estaré encantada de intentar ayudarte.

      Elimina
  7. Buenas tardes, tengo un pequeño problema, entiendo que la cabeza llega hasta el punto 40, pero el cuerpo: mantiene el mismo patrón que la cabeza sólo que cambia el final? Gracias y disculpe la molestia

    ResponElimina
    Respostes
    1. A raíz de tu comentario me he dado cuenta de que había un error en la numeración de las hileras. Ahora puedes descargarte la versión correcta. La cuestión es que la cabeza y el cuerpo se tejen de una sola pieza. Se empieza por la cabeza, que tiene un diámetro máximo de 54 puntos por hilera. Si te fijas, la hilera 26 se estrecha hasta los 12 puntos. A partir de esta hilera, que es el cuello, se sigue con el cuerpo, que se cierra con 6 disminuciones. Disculpa tú las molestias. Espero haber aclarado tus dudas y que puedas tejer a Scrump, que es un amor.

      Elimina
  8. hi there, love your pattern so much, would you like to send it to hisokali1007@gmail.com,really appreciate.

    ResponElimina
  9. Hola, me podrías enviar el patrón por favor? no he encontrado patrones lindos y el tuyo me re gustó. lkruse460@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias! Lo puedes descargar de esta misma página pero igualmente te lo envío en PDF.

      Elimina