28 de setembre del 2015

Vols fer unes violetes de ganxet?


De tant en tant em canso de cosir tant cames i braços com orelles i potes, de brodar somriures i musells, de provar i tornar a provar quin és el millor lloc per als ulls... Així que la idea de teixir aquesta torreta de violetes africanes va arribar en el moment ideal. 

Vaig començar amb un patró gratuït que corre per la xarxa però el resultat no em convencia. Al final, aquest patró de Planet June ha resultat ser la millor opció. És un patró molt complet, que inclou les instruccions per fer aquesta torreta de violetes en una versió més gran i en una altra de més petita. També ofereix la possibilitat de fer flors monocolors o bicolors. A més, l'ensamblatge final de les peces està ben detallat. Fins i tot hi ha fotos per aprendre a fer els nusos francesos per fixar les flors.

Ben poques variacions he fet en relació amb el patró original: he modificat una mica la torreta i he afegit tant fulles com flors. L'últim truc: una mica d'arròs al fons de la torreta perquè tingui més estabilitat.

El resultat és una torreta de violetes africanes molt i molt realista, com la majoria de dissenys de la June Gilbank. Ja m'apunto a la llista els cactus i les prímules de Planet June.

2 comentaris: