11 de gener del 2016

Vols fer en Wolfgang de ganxet?

No fa gaire em va caure a les mans el llibre Tendre crochet, de la Sandrine Deveze, del blog Tournicote... à cloche-pied. Tot i les meves reticències inicials, un cop el vaig fullejar em va captivar el seu univers de personatges. També em va temptar provar tècniques poc habituals en el món dels amigurumis.

Però el primer dels personatges que he volgut fer realitat no són ni la Framboise ni la Josephine, que són a banda de la pera Pirum Parum els més vistos a les xarxes, sinó en Wolfgang, el gat enamorat.


És força fàcil de fer, però amb vora 36 cm d'alçada és una mica massa gros per al meu gust. A més, hi he afegit la cua. On s'és vist, un gat sense cua? Ah, i el jersei, a diferència del model original, és de coll alt. Per cert, m'ha agradat molt la tècnica de teixir el jersei amb dos fils junts: un fil de cotó Nilo 22 en color turquesa, de la casa Lanas Stop, i un fil de perlé molt finet, del número 12, en color cru. És entretingut però l'efecte val la pena. És una tècnica que la Sandrine Deveze utilitza sovint i que ja havia provat anteriorment en peces molt més petites.

I si en Wolfgang és el gat enamorat, no podia oblidar el seu ram de roses vermelles. En aquest cas, les he fet amb fil de perlé del número 5. Les tiges són filferros folrats amb paper crep de color verd. I per embolicar el ram, un bocinet de paper de seda blanc.

Ell potser està enamorat però jo també, i amb bogeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada